SECOND HAND BY CRIB VINTAGE

Att lämna in kläder som du inte använder är på sikt en insats för miljön och ett sätt att skaka liv i något gammalt. Genom vår Second Hand butik vill vi hjälpa miljön och samtidigt ge dina plagg nytt liv hos en annan modeälskare. Crib Vintage är till för dig som tänker på miljön, ser skönheten i något gammalt och för dig som vill handla ekonomiskt.

ATT TÄNKA PÅ

Crib Sundsvalls vision är att leverera kläder av hög kvalité och samma tänk ligger till i grund för Crib Vintage, skillnaden blir att kläderna som säljs under Crib Vintage har ett lägre pris. 

När du väljer att lämna in dina kläder har vi två krav – kläderna skall vara hela och rena. Med det menar vi att kläderna inte skall innehålla synliga skador eller fläckar som inte går bort i tvätt, tänk att du själv skulle vilja köpa plaggen. 

ÅTERVINNINGSPROCESSEN

När du kommer in med dina kläder görs en bedömning av oss. Bedömningen av hur mycket dina kläder är värda kommer att baseras på kvalitén och attraktionskraften. På grund av att vi står för bra kvalité och hållbarhet har vi en åldersgräns på fyra år, det innebär att det du lämnar in får inte vara mer än fyra år gammalt.

Du som kund får max lämna in 10 klädesplagg per inlämning och vi behåller dina kläder i maximalt tre veckor. Efter tre veckor får du hämta dina ej sålda plagg och om du inte väljer att hämta dem går de oavkortat till Erikshjälpen eller liknande organisationer.

VEM TAR ANSVARET?

Från och med att du som kund mottagit din kvittering på inlämningen hos oss ansvarar vi på Crib för dina kläder. Det innebär att vid en eventuell stöld eller skadegörelse betalas den summan som beslöts vid inlämningen ut mot uppvisande av kundkvitto.

TACK SÅ MYCKET

Som tack för att du tänker på miljön och delar med dig av dina gamla favoriter får du en värdecheck av oss. Värdechecken uppgår till 50 % av ditt totala försäljningsvärde. Checken är giltig i ett år, den är inte personlig och går att kombinera med andra rabatter.

Alla plagg som säljs via Crib Vintage har inget öppet köp eller bytesrätt.